Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cardealer/public_html/ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Car-Dealer

Descoperiți un site care transformă vizitatorii în clienți

VREAU O MAȘINĂ!

CUMPĂRĂ AUTOTURISME

Prin intermediul car-dealer.ro, ai posibilitatea să cumperi autoturisme direct, fără intermediari. Poți alege dintr-o gamă largă, potrivite oricărui buget și necesitate. Iar cel mai important – beneficiezi de siguranța faptului că toate mașinile pe care le comercializăm au acte și sunt atent verificate înainte de a fi scoase la vânzare.

VREAU SA VÂND!

VINDE AUTOTURISME

Ai o mașină de vânzare? Car-Dealer.ro te ajută să îi găsești cumpărător! Scrie-ne la contact@car-dealer.ro, oferă-ne mai multe detalii despre automobilul tău, împreună cu numărul tău de telefon, iar noi te vom contacta pentru a te îndruma în ceea ce privește vânzarea prin intermediul car-dealer.ro, ori buy-back, în vederea schimbării lui cu un altul.

FII MEMBRU!

LICITAȚII AUTO

Car-dealer.ro este primul serviciu de vânzare autoturisme la licitație din România. Pentru a te bucura însă de această facilitate, trebuie să te înregistrezi și să fii un membru aprobat. Mai multe detalii despre cum te poți bucura de acest avantaj – aici.

Asigurări

Asigurarea este o formă de protecție bazată pe un contract, prin care o persoană fizică sau juridică care se va numi asigurat, cedează anumite riscuri unei persoane juridice – asigurator, plătind asiguratorului o sumă de bani numită primă de asigurare.

Asistență tehnică

Intervenții rapide la apariția defecțiunilor tehnice la autoturismul recent achizitionat, tractarea acestuia sau transportul pe platformă până la service-ul agreat, dacă vehiculul nu se poate deplasa prin forțe proprii.

Întocmire acte

Serviciile noastre de înmatriculări auto vă scapă de stresul și timpul pierdut cu efectuarea și depunerea documentelor la Serviciul de Înmatriculări Auto.

ITP

ITP-ul sau inspecția tehnică periodică reprezintă o verificare periodică și obligatorie a mașinii, care presupune: verificarea nivelului de poluare, a siguranței rutiere și a categoriei de folosință a autoturismului.

Cine suntem?

Știm că mereu ți-ai dorit să îți achiziționezi o mașină rulată, dar ți-a fost teamă de secretele pe care le-ar ascunde, care te vor costa ulterior foarte mult.
Știm că îți dorești să îți vinzi automobilul actual și să îl schimbi cu altul, dar nu te pricepi la asta și îți este teamă să nu fii păcălit.
În oricare dintre situații, suntem aici pentru tine! Car-Dealer.ro este primul serviciu din România care achiziționează și vinde autovehicule rulate, verificate înainte de specialiști. Car-Dealer.ro este afiliat Auto1 – lider pe piața online din Europa din această nișă.

Ca partener al Auto1, Car-Dealer.ro îți poate pune la dispoziție o gamă largă de mașini de oriunde din Europa, la prețuri avantajoase, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Totodată, Car-Dealer.ro îți oferă posibilitatea de buy-back autoturisme, într-un mod transparent, profesional și sigur.

Căutare vehicul

Financiar

Garantie

Program de lucru

Departament Vânzări
Mon: 8:00 - 17:00
Tue: 8:00 - 17:00
Wed: 8:00 - 17:00
Thu: 8:00 - 17:00
Fri: 8:00 - 17:00
Sat: 8:00 - 17:00
Sun: Inchis
Departament Service
Mon: 8:00 - 17:00
Tue: 8:00 - 17:00
Wed: 8:00 - 17:00
Thu: 8:00 - 17:00
Fri: 8:00 - 17:00
Sat: 8:00 - 17:00
Sun: Inchis

Despre noi

Contact

14

Masini Vandute

74000

Vanzari

99%

Clienti multumiti

18

Schimburi Ulei

Back to top